Ton Weijsters autocenter
vertrouwd en voordelig!

TrekhakenTon Weijsters Autocenter is Bosal trekhaak specialist


Afneembare trekhaak

Een trekhaak met een afneembaar kogeldeel kan aan het zicht worden onttrokken. Een fraaie, maar doorgaans wel duurdere oplossing

De meeste bestuurders hebben niet vaak een aanhangwagen achter hun auto. In dat geval is de trekhaak een (tijdelijk) overbodige luxe. De afneembare trekhaak verwijdert u dan simpelweg met 1 handbeweging van uw auto. 

Let op: in sommige gevallen is de stroomaansluiting nog wel zichtbaar. Dit kan per automerk en type verschillen. In de meeste gevallen is het bevestigingspunt nauwelijk of geheel onzichtbaar.

Bij het rijden zonder aanhanger heeft het losse kogeldeel een plaatsje in de auto nodig. Kies voor een veilig plaats zodat het kogeldeel niet door de auto vliegt bij een noodstop.

 

Vaste trekhaak

Een trekhaak met een vast kogeldeel kan niet uit het zicht worden onttrokken en is altijd klaar voor gebruik.


Zoals gezegd zit deze trekhaak vast aan uw auto gemonteerd en kan niet zonder (groot) gereedschap van uw auto gehaald worden.
Indien u vaak een aanhanger of caravan trekt is dit een zeer betrouwbare oplossing. Ook qua prijs is een vaste trekhaak een prima alternatief. 
 

In het geval dat de trekhaak het zicht op de kentekenplaat ontneemt en verplaatsing van de kentekenplaat bezwaarlijk (of onmogelijk) is, bent u verplicht voor een afneembare kogel te kiezen.

Bel voor een prijs opgave 0251-243744